HOTEL WGRAND

Učinjećemo da se osjećate kao kod kuće

Sagradivši hotel WGrand nastavili smo porodičnu tradiciju naših roditelja koji su se bavili ugostiteljstvom od 70-tih godina prošlog vijeka.

Hotel je u porodičnom vlasništvu i kompanija koja je prepoznatljiva kao uspješan i pouzdan partner sa nizom nagrada i nosilac je niza sertifikata.
Ako želite miran i ugodan odmor u domaćinskoj atmosferi po pristupacnim cijenama naših usluga provedite Vaš odmor u WGrand-u.

Biće nam zadovoljstvo da Vas ugostimo.

Hotel WGrand  nalazi se na  350 metara od petrovačke gradske plaže, odakle se pruža pogled na more, tvrđavu Lazaret i guste borove šume. Hotel posjeduje 50 soba: standard dvokrevetne, trokrevetne kao i studio apartmane.

Na poslednjem spratu hotela nalaze se restoran, lounge bar, terasa sa ležaljkama za sunčanje, salon za masažu, teretana i konferencijska sala. Hotel posjeduje parking. Recepcija je otvorena 24 sata. Gosti koji imaju kasni transfer mogu ostaviti svoje stvari u prostoriji za prtljag i koristiti prostoriju  za presvlačenje. Organizujemo za svoje goste transfere i izlete.

Naše nagrade i sertifikati